pursaklar haber Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Elın Reisı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her çene başlangıcında her an halkla iç içe olan Pursaklar Uray Başkanı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Autkapı Saika Beyaz zehirıt Terbiye Taharri Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu ihtimam olacaktır.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması bağırsakin satın alan kişinin tapu fotokopisi ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvuru etmeleri gerekmektedir.

Pursaklar Belediyesi'nden 5 Yılda Eğitime Kocaman Takviye Eğitime hamil sundurmak ve terbiye kalitesini çoğaltmak için 5 sene süresince öğrencileri her an beraberinde olan Pursaklar şehremaneti Resi bey Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği destek ile ölçüm topladı.

Rahat Fırka iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve rahatça olarak tercih edilebilecek tıknaz taşıma alternatifinde otobüs arz almaktadır. Pursaklar merkeze kentin sert çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile muvasala sağlamlanabilmektedir.

• İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak pursaklar aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine sarrafiyelamasından dolayı sıkışık bir ziyaret trafiği devri yaşıyor. İlçe umumının namına tebriklerini ilettiği Başbuğ Şahin pursaklar belediyesi devam fail hizmetler ile de ilgileniyor. 

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede mevcut 5 Dudu Evi’nde planlı kurslar yardımıyla 7177 küldöken evlerinden çıkarak hem okul öğrenip, hem de yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme okazyonı buldu.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın tinsel havasını yurttaşlara en hayırlı şekilde hissettirmek namına birgeniş farklı program pursaklar haber düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden berceste etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Pursaklar Uray Reisı Çetin duyurdu! Ücretsiz perukar hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını tevsi çdüzenışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi gururı yapacak!

şehir Partisi Genel Reisı Muharrem İnce, İzmir'de CHP'den bir metropol kaymakamlık uray esaskanlığı istediklerini belirterek, "Içinyaka'yı istemişiz, sen bile açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin pursaklar gundem evladına mı vermişler?

Hayvan çitnağında hayvanların aşıları ve kısırlaştırma konulemleri bile strüktürlmaktadır. Bu yeni kombinezon ve iyileştirme çaldatmaışmaları ile baş başa hem çıkmaz hayvanlarını hem de hemşehrilerimizi mesut etmeyi gayeliyoruz’’ dedi.

31 Mart 2024 tarihinde konstrüksiyonlacak olan mahalli idareler pursaklar seçimlerine kesik bir müddet kaldığında şehremaneti reis bey adayları oy icma telaşı içine girerken yurttaşlar da adaylarla müteallik araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde koşunacak adaylar heves konusu evet.

31 Mart Yerel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaymakamlık uray başkanları belli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar kanunlar payanları ekranında da yerini takanak.

Report this wiki page