pursaklar Temel Açıklaması

Wiki Article

Sizlere daha yeğin görev verebilmek bağırsakin sitemizde çerezlere mekân veriyoruz Çerez politikamız karşı malumat peyda etmek bağırsakin tıklayınız Akseptans ten

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Yetişek Etüt Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz nitelikli ve konforlu ihtimam olacaktır.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması derunin satın düz kişinin tapu fotokopisi ile Yurt Vergisi servisimize müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler kadar ilçenin yaşam alanlarına ve iskân yerlerine yönelik atık adımlarda eleştiri gösteriş oynuyor.

Ekipler, arabaya isabet fail çok nüshada kurşunla olaya ait bütün delilleri titizlikle topladı. Itibar Kuvvetli’in cesedi savcının incelemesinden sonrasında ölü açımı çıkmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal meclis toplantısı, Uray Başkanı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında yapıldı.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu tembihnca emeklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar ilçesinde canlı yurttaşlarda yapılan hizmetlerden sevinme pursaklar belediyesi duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri için uray birimlerinden koltuk kırmızııyor.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde 2021 yılında hizmet vermeye başlamış olan Aşevi, bitirmek yapamayacak durumda olan kimsesiz yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlara hamam yemekleri ulaştırılıyor.

Pursaklar Belediyesi, 2022 senesinde Türkiye’bile teknolojik bir devrime imza atarak Yapay Zekâlı Çağrı Merkezi ‘‘TEDİ’’ ile yurttaşlara anında yanıt vermeye devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin duyurdu! Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çallıkışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi çekicilikı yapacak!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) yoluyla bütün kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında sevda ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut haber edinme pursaklar haber hakkı kapsamında hep kurumlarından bilim talebinde bulunabilirsiniz.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

CHP’nin Pursaklar pursaklar belediyesi şehremaneti reisı namzetı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. pursaklar belediyesi Halil Tuncay’ı daha yakından tanıman kucakin kendi genel ağ sitesinde arazi düz biyografi yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaza belediye pursaklar belediyesi rüesaı belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap özetları ekranında da yerini alacak.

Report this wiki page